Terug naar overzicht

Corona nieuws

Maatregelen Apotheek De Volharding in verband met Corona crisis!

Beste klant,

In verband met de afgekondigde maatregelen vanuit de overheid en het voorkomen van verspreiding van het Coronavirus in het gezondheidscentrum aan de Boomsluiterskade zijn de volgende maatregelen vanaf maandag 16 maart 2020 van kracht:

1- Het gezondheidscentrum aan de Boomsluiterskade laat alleen patienten toe die een afspraak bij de huisarts hebben. Overige bezoekers worden niet toegelaten. De apotheekbalie zal gesloten zijn voor het publiek. Wij bezorgen alle medicatie dezelfde dag nog bij u thuis! Recepten kunt u in het gele receptenbusje doen bij de ingang. Wij legen elk half uur deze receptenbus. Mocht u om wat voor reden met spoed iets nodig hebben, belt u ons dan van te voren om u eventueel binnen te laten (tel. 070-3153636).

2- Op de locatie aan de Zoutmanstraat (apotheek Piet Hein) kunt u aan de balie terecht maar wij vragen uw dringende medewerking om bij klachten (keelpijn, verkouden, hoesten of koorts) het pand niet te betreden en telefonisch een afspraak te maken om uw medicatie te laten bezorgen. Uw recept kunt u daar ook in de gele receptenbus stoppen die aan de gevel hangt. Indien u de apotheek betreedt, geef dan uw recept aan de assistent/apotheker en houd dan een gepaste afstand van 1 meter tot de balie aan om uzelf en onze medewerkers te beschermen tegen eventuele onbedoelde besmetting.

Wij realiseren ons dat de huidige situatie vraagt om serieuze maatregelen ter bescherming van u en onszelf. Wij vragen uw begrip en medewerking om in ieder geval de verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

U kunt ons te allen tijde bereiken voor telefonisch overleg of het doorgeven van recepten:

Apotheek de Volharding 070 – 3153636

Apotheek Piet Hein 070 – 3153610

Publicatiedatum: 13-08-2021