Apotheek De Volharding

Boomsluiterskade 299 2511 VJ Den Haag Tel:070-3153636 Fax:070-3854105

Welkom bij Apotheek De Volharding

Bij Apotheek de Volharding bieden wij u graag persoonlijke aandacht om u optimaal te ondersteunen bij het gebruik van geneesmiddelen. Stel uw vraag aan een van onze assistentes of maak een afspraak met de apotheker. Op onze website kunt u eenvoudig 24 uur per dag een herhaalrecept aanvragen.

Onze apotheek is maandag tot en met vrijdag geopend van 08:00 uur tot 17:30 uur. Na sluitingstijd is de bezorgafdeling van onze apotheek telefonisch bereikbaar tot 19:00 uur.

Levering van uw medicatie

Spoedmedicatie en 1e uitgifte’s worden dezelfde avond bij u bezorgd, tenzij de medicatie bij de leverancier doorbesteld moet worden. Chronische medicatie (uw standaard medicatie) bezorgen wij de volgende werkdag.

Abonneer op onze gratis herhaalservice, dat neemt u alle zorg uit handen! Uw medicatie wordt dan automatisch herhaald.

KLIK HIER OM U TE ABONNEREN

Wij bezorgen uw medicatie in de avond vanaf 17:30. Onze bezorgdienst levert in Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg.

Middels ons track en trace systeem informeren wij u wannneer wij bij u komen bezorgen. Wilt u van deze service gebruik maken, geef dan uw 06-nummer en/of uw e-mailadres aan ons door!

SCHRIJF U NU IN!

RAMADAN& DIABETES

Doet u mee aan de ramadan en gebruikt u diabetes medicatie, dan vindt u op de onderstaande hyperlink een aanpassingsschema voor uw diabetesmedicatie. Bespreek het altijd eerst met uw arts en apotheker.

Ramadan en Diabetes medicatie